Regie: Thabi Mooi
Productie: Jitske Weijand
1e inspiciënt en lichtontwerp: Justus Matla
Geluidsontwerp: Jeroen Hoekstra
Assistent productie: Job Rietvelt
Tekst: Samuel Beckett
Dramaturgie: Ricarda Franzen
Compositie geluid/muziek: Tobias Borkert
Spel: Will Spoor, Yannick Greweldinger, Dwayne Toemere, Fabián Santarciel de la Quintana en Lotte Vogel
Musici: Markus Larjomaa (bastrombone), Lindy Karreman (hoorn), Wendy Mermet (hoorn), Gidon Nunes Vaz (trompet), Thomas Welvaadt (trompet), Wouter van Zanten (percussie) en Liis Lulla (fluit)
Foto: Tom Fassaert
Grafisch ontwerp: Petra Warrink

ROEREND STIL is een poëtische bewegingsvoorstelling op het Stenen Hoofd in Amsterdam in het schemergebied tussen licht en donker.

Hier treden we binnen in de wereld van een oude man in zijn kamer, zittend aan zijn tafel, wachtend op zijn einde. Totdat hij besluit op te staan en de dood onbevreesd tegemoet te treden. We volgen hem in zijn ultieme reis naar de horizon. Maar zodra hij in beweging komt, begint hij steeds meer het spoor bijster te raken. Met alle macht probeert hij zichzelf bijeen te houden. Maar als ook zijn gedachtes als een wervelwind uiteen beginnen te vallen, lijkt de dood dichterbij dan ooit.

Vier mimespelers, een actrice, een blazersensemble en de laatste tekst van Samuel Beckett vormen samen de ingrediënten voor ROEREND STIL. Een voorstelling over de worsteling met afscheid nemen, van jezelf en het leven.